Image

Jorrit Spruijt is een energieke, inspirerende trainer/coach die je helpt om te zien wat jouw gedrag losmaakt bij de ander (en andersom!). Hij is communicatief en positief ingesteld en heeft veel interesse in andere mensen. Doelgericht streeft hij ernaar om zaken op een ontspannen manier voor elkaar te krijgen.

Hij neemt anderen vrij gemakkelijk in vertrouwen, terwijl ook anderen neigen hem hun vertrouwen te schenken. Jorrit is bovenal een motivator, die anderen enthousiast kan maken. Hij is eerder leidend dan directief. Onder bijna alle omstandigheden blijft hij positief en maakt hij een zelfverzekerde indruk. Hij is een optimist, die probeert uit iedere situatie het beste te halen.

Jorrit is besluitvaardig, maar stelt gedeelde verantwoordelijkheid op prijs. Hij is in staat veel te bereiken als hij er zijn zinnen op heeft gezet. Hij hecht waarde aan populariteit en vindt het prettig als anderen hem aardig vinden.

Over Jorrit

Jorrit Spruijt is een energieke, inspirerende trainer/coach die je helpt om te zien wat jouw gedrag losmaakt bij de ander (en andersom!). Lees hier meer over Jorrit…

© 2021 Spruijt&Co Stuur een mail